Tilbygning i træ til gammelt hus med stråtag

Ved over 100 år gammelt stråtækt vinkelhus placeres en lang, smal og høj bygning i moderne linjer, med respektfuld afstemning med det gamle. Den nye smalle bygningskrop af træ tager udspring i den gamle bygnings proportioner, der ligeledes er smal og langstrakt. Nybygningens form og overflade på både tag og facader af træspån der ikke behandles, vil opnå et rustikt udtryk, der vil opleves naturligt og i slægtskab med det eksisterende stråtag.
Ovenlys og vinduer placeres så dagslyset smukt fylder rummene, og så de store træer inde i bygningen fra mange vinkler opleves i deres fulde skønhed.
Der laves en ny indgang i det sammenbyggede mellemrum mellem de to bygninger.

Alle materialer er bæredygtige og lever op til nye energikrav.
På de kun 63m2 er der 3 værelser, toilet, hems og fordelingsgang og garderobe